+32 (0) 478 43 05 06

Edward Caertsstraat 12 –
2180 Ekeren-Mariaburg –
Open op afspraak

summerwine@skynet.be

Summerwine

Contacteer ons

Layer-456
Heeft u een vraag? Gebruik onderstaand contactformulier.

Contacteer ons

Juridische informatie:

Overeenkomstig met de Organieke Wet 15/1999 van 13 december betreffende de bescherming van de persoonlijke gegevens, informeren wij u dat uw gegevens worden bewaard in een databank waarvan BVBA onyx-Summerwine de eigenaar van is.

Het doel van deze databank bestaat in het versturen van nieuwsberichten of nuttige informatie die betrekking hebben tot wijnen, voeding en evenementen.

U kunt op ieder gewenst ogenblik uw recht op toegang, rechtzetting en intrekking per e-mail uitoefenen op het e-mailadres, summerwine@skynet.be onder vermelding van het recht dat u wenst uit te oefenen, of per post naar het volgend adres: Summerwine  РEdward Caertsstraat 12 te 2180 Ekeren.

De wettelijke basis voor het verwerken van uw gegevens en het verzenden van deze informatie is afhankelijk van de toestemming. De verstrekte persoonlijke gegevens kunnen worden bewaard zolang ze niet het onderwerp zijn van een verzoek tot verwijdering.

Uw persoonlijke gegevens worden niet doorgegeven aan derden. Op basis van de verstrekte informatie, stellen we een profiel op van interessegebieden, zodat we de juiste informatie kunnen selecteren. Geen enkel geautomatiseerd besluit zal worden genomen op basis van dit profiel.